2012. július 26., csütörtök

Nyereményjáték!

Eljött ez a nap is, az első nyereményjáték a bolgomon! :)
 

Én már nagyon vártam a megfelelő alkalmat, és most, egyik ok jött a másik után, úgyhogy belevágok.
Az legfőbb okok: Cortez győzelme a Könyves álompasi szavazáson, és hogy már csak kevesebb, mint egy hónap van hátra a Szent Johanna gimi 7. részének megjelenéséig (dedikálással összekötve: augusztus 22-23-24). Így hát nem is lehetne tökéletesebb nyeremény, mint maga az Útvesztő!

Fülszövege:

Szeptember 1-jén Reniék immár irigyelt végzősökként lépnek be a suli épületébe, de vajon tényleg irigylésre méltó a helyzetük? Egy biztos: a legzsúfoltabb, legeseménydúsabb évnek néznek elébe, amelynek már az első fele is tele lesz óriási élményekkel (szalagavató, nagy végzős bulizások, utolsó közös szilveszter), ugyanakkor komoly buktatókkal (érettségi tárgyak kiválasztása, a felkészülés megkezdése és a nagy kérdés: a továbbtanulás).
Ám a 12/b. , mint tudjuk, nem átlagos társaság: ők mindent megtesznek azért, hogy az utolsó évük valóban felejthetetlenné váljon, nemcsak önmaguk, de a Szent Johanna gimi összes tanára és diákja számára is…

Én 22.-én megyek a megjelenésre, addigra meglesz a nyertes, akkor megveszem neki a könyvet, a nevére dedikáltatom, és még aznap postázom is elsőbbségivel, hogy 1-2 napon belül odaérjen. 22.-e szerda, így legkésőbb péntekre már mindenképp meg is érkezik hozzá a könyv.
 Feltéve, ha addigra át nem helyezik a postásunkat hozzájuk, mert akkor még rákövetkező héten sem kapja a kezébe szegény nyertes. Vagy az is elképzelhető hogy a szomszédja kapja meg… Ó igen a rossz tapasztalat. De semmi ok a pánikra, erre vajmi kevés az esély!

Remélem ez így elég jól hangzik, főleg azoknak akik messze laknak, így nincs lehetőségük az első napokban beszerezni a könyvet. :) Persze Pestre is szívesen postázom, nehogy félreértsen valaki!:D

De hát, miért irkálok mindenfélét, amikor mindenki arra kíváncsi mit is kell csinálni?! Magam sem tudom! :D

Tehát jöjjön a feladat:

Küldjetek egy e-mailt ide: qpetra12@gmail.com
A mail tárgya legyen Nyereményjáték. Tartalmazza a neved és az e-mail címed, amin értesíthetlek játék végén, ha te nyerted a könyvet, ezen kívül már csak ezekre a kérdésekre válaszolj benne:

Kinek a bőrébe bújnál legszívesebben a szereplők közül? 
Miért? 
És az is érdekelne, hogy mi lenne szerinted ennek a hátulütője?

Aki esetleg nem olvasta az eddigi részeket, mégis játszana, az azt árulja el, hogy hol hallott először a sorozatról, és mi győzte meg arról, hogy érdemes lenne elolvasni!

Csak egy példa, hogy mire is gondolok: Kinga bőrébe bújnék, mert mindenki fél tőle, de rossz lenne, hogy folyton fájna a fejem a szoros copftól.

Természetesen ez csak egy nagyon gyors változata a válasznak, azért, hogy egyértelmű legyen a feladat, azonban minél jobban kifejtitek, annál jobban örülök! :) És persze több okot is lehet sorolni, hogy miért őt választod, vagy, hogy épp miért nem lenne jó az ő bőrében, azonban ha többet írtok, próbáljátok fontossági sorrendben, először említsétek a legjobb/legrosszabb dolgokat.  De mindenképp kérek mellette és ellene szóló érvet is! Olyat nem fogadok el, hogy minden jó valakiben!

Az e-maileket 2012. augusztus 18.-áig várom, szóval 17.-e az utolsó nap amikor még küldhettek, ez a megjelenés előtti szombat, és még aznap ki is sorsolom a nyertest. 

Ha bármi kérdés merül fel, írjátok meg nyugodtam kommentben vagy a fönti e-mail címre.
 Petra

7 megjegyzés:

  1. Mikor fogsz eredményt hírdetni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holnap. Sietek majd vele, szerintem olyan dél körülre elkészül a bejegyzés, ha nem jön közbe semmi. De legkésőbb este. :)

      Törlés
    2. És hányan jelentkeztek? (vagy ez titok?)

      Törlés
    3. Nem, nem titok. :) Mindjárt sorsolok, és írom a bejegyzést, abban benne lesznek a részletek, hogy hányan jelentkeztek, hogy melyik szereplő bőrébe bújnátok legszívesebben és ilyesmik. Próbálok sietni vele és nem húzni az időt. :)

      Törlés
  2. Én mindjárt indulok esküvőre és még meg szeretném tudni az eredményt mivel 2 napos még körülbelül mennyi idő?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közben ebédet kell gyártanom, de szerintem még fél óra körülbelül.

      Törlés
  3. ez a számot ajánlhatom?
    http://www.youtube.com/watch?v=nxRIjRSzxGo

    VálaszTörlés