2013. április 17., szerda

Kívánságzsák - Könyvfesztivál

18.-ától startol a XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. Nagyon sok lesz mostanában a dupla x-ekből. Ez alakalomból amúgy is kicsit akadozó rovatomat feltöltöm néhány remek könyvvel. Főként azokkal amiket szeretnék majd olvasni, és a könyvfesztiválon vagy a közelében jelennek meg.



Elsőként a legnagyobb vágyam Brent Weeks új könyve A fekete prizma. A Könyvmolyképző adja ki, mint az Éjangyal trilógiát. Nagyon régóta szeretnék újra Weekst olvasni, ez lesz a következő olvasmányom az tuti. Bár a borítója közel sem olyan szép, ez esetben ez csöppet sem zavar. Főleg mert nem szoktam szeretni a kiadó borítóit.



További Könyvmolyképzős frissek:

 A Ciceró Könyvstúdió két friss megjelenése:
Veronica Roth - A lázadó. Ez A Beavatott folytatása, amit már nagyon vártam a gyönyörű borítójával együtt.
Valamint Ally Condie - Reached című regénye. A Matched trilógia befejező kötete. Ezt szintén nagyon vártam, de olvasgattam róla véleményeket, és bár még mindig érdekel, közel sem biztos, hogy a feszten lecsapok rá.



















A Maxim Kiadó kiadja Cynthia Hand Angyalsors trilógiájának novelláját az Angyalnyárt.

Chris Howard Gyökértelen című regényét is nagyon várom. Egy újabb remek disztópiának tűnik, a Főnix Könyvműhely gondoltásában.

Valamint jónak tűnik még, az előzetes vélemények alapján, Junot Díaz Így veszíted el című könyve is, ami a Cor Leonis Kiadónál jelenik meg.
És az Ad Astránál megjelenő Behemót, Scott Westerfeld Leviatán trilógiájának második kötete.
Petra



2 megjegyzés:

  1. A fekete prizmának eredetileg is ez a borítója :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom. :D De attól még nem túl jó. Bár jobb, mintha nekiálltak volna csinálni egyet neki az tuti.

      Törlés