2012. június 26., kedd

Elex vs. Bogár

Mi egész télen fával fűtünk, mert így sokkal olcsóbb, a fát pedig Zalából, nagypapáméktól hozzuk. Apa minden második héten megy papámhoz és így mindig hoz egy kis fát is. Szóval szokásos program nálunk a fapakolászás, amiben előszeretettel utaznak fel, többek között, hatalmas kék szárnyú bogarak. Ma is találtunk egyet, ő az.







És persze Elex lábatlankodása sem hiányozhat a fapakolásból, mindig körbeszaglászik, hogy van-e neki valami. Ilyenkor általában felzargatja a bogarakat, amik ezután zümmögve röpködnek körülöttünk, nem távolodnak el a farakástól túlságosan, minket ezáltal halálra idegesítenek, Eli pedig folyamatosan ugatja őket és ugrálva kapkod utánuk. Egészen addig amíg valaki meg nem unja, és le nem csapja a bogarat, ami persze nem hal meg egyből és a földön még mozgolódik egy ideig. Elex ezt végtelenül élvezi egy darabig, szaglássza és körbeugrálja, aztán mivel már nem zümmög megunja és otthagyja a bogarat. Nos íme egy bogárfogás képei (apu lába és az én kezem jelenik meg egyes képeken):


















Petra

8 megjegyzés:

  1. Ritka édes kutyusod van!:) Kis zabálnivaló!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye?! :)Köszi!:) Imádom őt! És ha végre ideérek a kiskori képeivel...! Akkor még ennél is tündéribb volt! :):)

      Törlés
    2. Jaaj, hát lehet ennél is tündéribb!?:))
      Majd én is rakok ki a blogomra képeket az én kutyimról! :))

      Törlés
    3. Majd meglátod!:)
      Milyen fajta kutyusod van?

      Törlés
    4. Óó, azok annyira édesek! :)
      Még februárban tettem fel néhány képet Eliről, mondjuk azok estiek és elég sötétek de van köztük amin nagyon édes. Meg az újévi bejegyzésemben is találsz róla 3 képet ha érdekel. :) A kiskori képeit meg kiválogat és nemsokára hozom :)

      Törlés
    5. Nagyoon!:))
      Már megnéztem őket!:P Mikor megtaláltam a blogodat végigböngésztem az egészet!:)) Tetszik nagyon, jól írsz!:)
      Jaj, az jó lesz!:)

      Törlés