2013. március 17., vasárnap

Beszerzés + Dedikálás


Múlt hét pénteken és szombaton (március 8.-9.), tartották A Szent Johanna gimi utolsó, nyolcadik részének megjelenését. Az Örökké címen futó kötet, 11.-e óta már a boltokban is kapható.
Nos aki ott volt és nem az elsők között jutott be, az belecsöppent egy hatalmas káoszba. Rengeteg helyen olvastam a történtekről, nem volt megfelelő a helyszín, rossz volt a szervezés, hatalmas volt a tömeg. Iszonyú port kavart a megjelenés, ha finoman fogalmazunk, nem úgy sikerült ahogy bárki számított rá.
Én ebből lényegében semmit nem érzékeltem. Nórival már ott voltunk fél 9 után nem sokkal a Magyar Színháznál, 10-re tervezték a kezdést a szervezők. Mondjuk már akkor ott állt körülbelül 80 ember előttünk, de úgy saccoltuk, egy óra alatt bőven végzünk, ő megy dolgozni én meg suliba. 10 óra előtt elkezdték beengedni a tömeget, addigra már szép kis sor kígyózott a Színház mellett. Mi 10:20 körül már kint voltunk, úgy hogy dedikáltattunk is. Addigra végképp sokan voltak, de mi már könyvvel a táskánkban hagyhattunk magunk mögött a tömeget. És volt olyan szerencsénk, hogy három új ismerősre is szert tettünk, akikkel újra találkozunk legkésőbb a kalauz megjelenésén. :)
Petra

2 megjegyzés:

  1. Tényleg jó kis nap volt :))) és hogy néztek minket, mikor jöttünk ki :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert irigyek voltak, hogy ők még kint várnak mi meg már dedikált, friss és ropogós könyvekkel távozunk ;) De nekik még valószínűleg legalább jutott könyv... :D

      Törlés