2012. augusztus 18., szombat

Az első blogos játék nyertese!

Itt is vagyok a nyertessel!!

De először még szeretnék egy-két szót vesztegetni itt az elején, bár gondolom mindenki először leteker a bejegyzés aljára és megnézi, hogy ki nyert, de aztán azért remélem elolvassátok a kisregényemet is! :D

Tehát, mindenkinek nagyon köszönöm aki játszott, aki elküldte nekem, hogy kinek a bőrébe bújna vagy hogy miért is olvasná szívesen a sorozatot. Nagyon tetszettek a válaszok, voltak, akik teljesen eltérően indokoltak a többségnél, ezeket főleg imádtam! Persze ez nem befolyásolta a győztes kilétét.

A  ’last minute’ felhívásom, ahogy egyikőtök írta, megtette a hatását, sokan találtatok még el a játékig az utolsó napon, aminek szintén nagyon örültem! Szóval mind az 53 nevezőnek nagyon köszönöm a részvételt, nem is gondoltam volna, hogy az első játékom ilyen népszerű lesz, mondjuk ez valószínűleg nagyrész a könyv iránti rajongásnak köszönhető nem pedig nekem, de azért felettébb jó érzés! :)

Tehát ötvenhárman írtatok nekem mailt, voltak páran, akik nem tudtak dönteni és így több személyt is írtak akinek a helyében lennének, így ha összeadjátok nem fog kijönni a szám, de!  Azért mutatok néhány adatot, és néhány nekem nagyon tetsző levélrészletet, remélem senki sem haragszik meg érte. 

És igencsak spoileres lesz a folytatás, aki nem olvasta még a sorozatot a 4. de inkább az 5. részig az csak saját felelősségre folytassa!

A legtöbben Renit választottátok, pontosan 19-en. Legtöbben azért mert hasonlít rátok.
A legelső levélben jött ez, ami nagyon tetszett nekem: „nem hagy fel a "nyomi" énjével csak azért, hogy imponáljon a "normális tinédzsereknek". „ 
Néhányan irigyeltétek tőle a szüleit, „Megbeszél velük mindent, és együtt keresnek megoldást a problémáira.”, néhányan a szüleit inkább a negatív oldalra soroltátok. „olyan szüleim lennének, akik hosszú távon szörnyen kiborítóak”. Többen írtátok, hogy ti is szeretnétek eljutni Franciaországba, hogy ti is nagyon szerettek olvasni, hogy szeretnétek olyan osztályt mint amilyen neki van „Az osztályközösség, ahol tényleg mindenki kiáll mindenkiért, egy ilyen osztályért mindent megadnék.”. A legkelendőbbek Virág és persze ki más, Cortez voltak, szeretnétek ilyen LB-t és barátot. És talán ami nekem legjobban tetszett, egyikőtök Ricsit irigyelte tőle: „ örülnék egy Ricsinek, mint fiú barát(mert ő egyszerűen nagyon aranyos :))”
Kinga helyét 14 vennétek át szívesen kisebb-nagyobb időre. Mert: „Kinga elég bátor ahhoz, hogy jobbá tehesse a nők életét szerte a világban.” ; „ő  a legtitokzatosabb karakter” ; „korához képest érett személy” ; mert szert és tud lovagolni, mert magabiztos. De hozzá érkeztek a legkülönfélébb ’miért lenne rossz’ indokok is. „iszonyú népszerű vagyok, mégis magányos”.
11-en Virág bőrébe bújnátok, mert mindenki szereti, mert nagyon jól rajzol, mert szinte mindig boldog, mert „sok minden aprósággal le lehet venni őt a lábáról” és persze Ricsi miatt. „szeretném legalább egy napra ennyire ártatlanul látni a világot, és, hogy ennyire szeressek mindenkit.”
A Cortezlétet is kipróbálnátok 7-en. A zene, az utazás miatt főként, de azért akad más is: „mert nem engedi, hogy mások befolyásolják.” ; „Tisztelik, adnak a szavára” viszont „Cortez túl komolyan vesz néhány dolgot és ahelyett,hogy megbeszélné őket, magába fojtja és fő a levében.”.
Ezeken kívül érkezett két voks Arnoldra”Lenyűgöző a tudása” ; És a lekezelő stílusa... egyszerűen fantasztikus”, egy-egy pedig Zsoltira „minden helyzetben tud viccelődni s szinte az egész könyv alatt leperegnek róla Kinga néha igen gonosz sértései” ; .”Azonban Zsolti fontos dolgokat sem vesz mindig komolyan és ez néha bosszantó.” és legvégül Ricsire „Kíváncsi lennék, hogy Cortez milyen gondolatokat árul el” ; „nagyon bírom a könyvbeli fiúkat, és szívesen lógnék velük egy kicsit.(fiúként)” is minek én nagyon örültem. 
Valamint 4 levél jött olyanoktól, akik még nem olvastak egy részt sem.
Itt vége a spoilernek!

És akkor nem húzom tovább az időt, itt vannak a nevek, mindenki megkeresheti magát, kivéve a két B. Anita nem fogja tudni melyikük melyik de ha gondolják segítek! :D

Ebből a szép szívecskés zacsiból
Benne a cetlikkel
Íme a sorsolás képekben, mivel két barátom is játszott, megkértem öcsimet hogy húzzon ő, nehogy korrupciógyanúba keveredjek. Először jól megkeverte, de aztán meglett a szerencsés!

És íme a győztes cetlije! Aki nem más, mint Cambresy Natália!! Gratulálok!!! :):):)

A további részletek miatt mindjárt írok neked e-mailt! :)

Még egyszer köszönöm mindenkinek aki játszott, tervezem, hogy a 8. rész előtt is lesz egy hasonló nyereményjáték, akkor is szeretettel várok majd mindenkit! :)

 Petra

6 megjegyzés:

  1. Nem tudod mikor lesz a 8. könyv?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha minden igaz februárban jelenik majd meg, pont fél év múlva. Aztán pár hónapra rá a kalauz. Laura ezt mondta néhány napja Ustream-en. :)

      Törlés
  2. Szia Nati!, Bence vagyok, Petra öccse, igazából én húztam ki a neved, szóval jössz eggyel de ezt majd még megbeszéljük :)) Gratulálok a nyereményhez, remélem tetszeni fog a könyv :)) Remélem elolvasod ezt a kommentet mert nem is gondolhatod hogy mennyit szenvedtem mire megírtam xD na pusszanat, ennyit akartam csak :) gratula mégegyszer!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elolvastam ès koszi nagyon orulok a konyvnek
      jol tudsz huzni ;D
      èn jobban szenvedek az uzenet iràsàval mert francia a billentyuzet ugyhogy bocsi ha nem tudod elolvasni :D
      Nati

      Törlés
    2. Akkorjó :))
      hát az szívás lehet oO hát sok sikert akkor a gépeléshez :D

      Törlés
    3. :D àh szerdàtol màr menni fog rendesen is

      Törlés